Vill du arbeta hos oss?

Arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Liviogruppen som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Livio har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Livio?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med starka inslag av forskning och ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Du kan också engagera dig extra i t ex kvalitetsarbete.

Vår verksamhet bedrivs främst på dagtid men helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till jobb@livio.se.

 

Vi söker en barnmorska till Livio Göteborg

Till Livio Göteborg söker vi nu en barnmorska. Livio Göteborg är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Kliniken har cirka 30 anställda och utför ca 1500 fertilitetsbehandlingar per år. Söker du ett meningsfullt arbete kan detta vara jobbet för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som barnmorska hos Livio Göteborg kommer du att ha varierande och spännande arbetsuppgifter och i samarbete med läkaren ansvara för mottagnings- och operationsarbetet. Du kommer att ansvara för enskilda patienters omvårdnad, ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon. Utöver det kommer du kunna följa och medverka i forsknings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av fertilitetsbehandlingar. Eftersom du kommer arbeta i team har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerheten, tillgängligheten, patientbemötandet och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet. Vi värdesätter egenskaper som ansvarskänsla, lyhördhet, engagemang, servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till annika.soderman@livio.se, märk din ansökan ”Barnmorska Göteborg”, senast 2022-12-18. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till annika.soderman@livio.se.

 

Vi söker en embryolog till Livio Göteborg

Till Livio Göteborg söker vi nu en embryolog. Livio Göteborg är en privat klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Kliniken har cirka 30 anställda och utför ca 1500 fertilitetsbehandlingar per år. Söker du ett meningsfullt arbete kan detta vara jobbet för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som embryolog kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt nedfrysning/upptining av spermier, ägg och embryon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker, biolog eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och strukturerad och har kvalitetstänk. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad, engagerad och har förmågan att se både detaljer och helhet. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.
Ansökan
Skicka din ansökan med CV till ulrika.selleskog@livio.se, märk din ansökan ”Embryolog Göteborg”, senast 2022-12-04. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till ulrika.selleskog@livio.se.

 

Vi söker en IT-supporttekniker till Livio Göteborg

Till vår verksamhet söker vi nu en 1st & 2nd Line IT-supporttekniker. Livios IT-avdelning är placerad i Göteborg och ansvarar för drift och support för hela Liviogruppens gemensamma datahall. Livio har cirka 250 anställda.

Tycker du om att arbeta med användare och hjälpa dem med vardagliga IT-supportfrågor eller problem kan detta vara jobbet för dig! Du kommer att bli en del av ett IT-team som har stor kunskap och starkt engagemang för IT-verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som supportar IT-system för kliniker i Sverige, Norge, Island, Danmark och Dubai.

Arbetsuppgifter
I rollen som 1st & 2nd Line Supporttekniker arbetar du i vår Service Desk och tar emot incidenter och service requests i vårt Helpdesk-system samt via telefon.
Arbetsuppgifterna som IT-Support omfattar telefonsupport för vårt egna journalsystem WinIVF samt övriga IT-ärenden och administration i en Windowsmiljö med RDP och Citrix-teknik. Administration av användare i AD, installation och underhåll av PC-klientdatorer hör också till arbetsuppgifterna. Du kommer också att fungera som lokal ”på plats” IT-support för kliniken i Göteborg.

Kvalifikationer
Du har grundläggande AD-, Office365- och Exchangekunskaper. Du har erfarenhet av hård- och mjukvara inom PC, telefoni och andra delar av IT och vi ser gärna att du har av kunskap om Remote desktopmiljö inom RDS och Citrix samt erfarenhet av nätverk, telefoni och Microsoftapplikationer. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Att hantera flera aktiviteter samtidigt ser du som roligt och spännande. Du arbetar effektivt med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt arbetar för att uppnå tillgänglighet och avbrottsfri IT-miljö för användarna.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Hos Livio finns möjlighet och tillgång till nya områden inom IT som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med vår verksamhet är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för IT-avdelning är att alla funktioner jobbar nära varandra och med användarens IT-miljö i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Skicka då gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Skicka din ansökan med CV till anders.skoog@livio.se, märk din ansökan ”IT-supporttekniker Göteborg”, senast 2022-09-01. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till anders.skoog@livio.se.

 

Vi söker en embryolog till Livio Göteborg

Till Livio Göteborg söker vi nu en embryolog. Livio Göteborg är en trevlig klinik med specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Vi har stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Kliniken har cirka 30 anställda och utför ca 1500 fertilitetsbehandlingar per år.

Söker du ett meningsfullt arbete kan detta vara jobbet för dig. Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som embryolog kommer att omfatta hantering av ägg och spermier, embryoodling och -bedömning, mikroinjektion samt kryopreservation av spermier, ägg och embryon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker, biolog eller motsvarande. I första hand söker vi efter en person med erfarenhet av IVF-laboratoriearbete. Erfarenhet av cellodling och sterilarbete är ett krav. Eftersom du arbetar i ett team är det viktigt att du har mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och strukturerad och har kvalité tänk. Du har en hög ansvarskänsla, är serviceinriktad, engagerad och har förmågan att se både detaljer och helhet. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till aisling.ahlstrom@livio.se, märk din ansökan ”Embryolog Göteborg”, senast 2022-08-07. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen maila eventuella frågor om tjänsten till aisling.ahlstrom@livio.se.